( -- قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 8
تغذيه گياهي(در مورد برنج) مقدمه ايران با داشتن سطح زير كشت برنج به ميزان 620.000 هكتار جزو كشورهاي عمده برنج خيز دنياست مصرف كود و سم زياد در اين مزارع باعث آلودگي محيط زيست ميگردد بنابراين از طرفي براي توليد بيشتر گرايش به مصرف كود زيادتر و از طرفي با مشكلات محيط زيستي مواجه هستيم. استان مازندران رتبه اول و گيلان و گلستان و خوزستان و فارس در رتبههاي بعدي از نظر سطح زير كشت قرار دارند مصرف بهينه كود در برنج با انجام آزمون خاك اجراي تحقيقات گسترده همه جانبه بمنظور استفاده صحيح از عناصر پرمصرف و كم مصرف- مواد آلي – كودهاي بيولوژيك و روشهاي مختلف كود دهي مثل آغشتن بذر با كود – كود آبياري – برگپاشي – مصرف سطحي يا عمقي كود – جايگزاري كود در زير بذر يا در كنار آن و روشهاي افزودن كود سرك و خلاصه روشهاي هزينه كمتر و محصول بيشتر هدف ميباشد. بطور كلي رعايت مصرف كودي و همگاني كردن مصرف كود پتاسيم و روي و مصرف اوره با پوشش گوگردي كه باعث كاهش آلاينده نيترات در آبهاي زيرزميني ميگردد ميتوان توليد برنج را تا حد 5/7 تن در هكتار افزايش داد كه در مقايسه با وضع موجود كه حدود 5/5 تن ميباشد باعث افزايش محصول به ميزان چهل هزار تن در شهرستان بابلسر كه داراي سطح زير كشت 21500 هكتار ميباشد گردد، چنانچه بتوانيم حتي يك تن در هكتار افزايش محصول داشته باشيم ارزش ريالي آن معادل هشت ميليارد تومان ميباشد. ازت = N حال ميپردازيم به نحوه مصرف كودهاي پرمصرف كه از همه مهمتر ازت است. مصرف كود سبز (مثلاً برگرداندن شبدر پس از چين آخر با يك شخم به خاك) يا مصرف كاه كلش پس از برداشت محصول به خاك و يا مصرف كود حيواني بصورت كود پايه همراه با اوره باعث افزايش بازيافت نيتروژن توسط گياه ميگردد و در چنين شرايطي اوره جذب شده توسط گياه برنج به kg 5/90 بجاي kg46 بدون مصرف كود سبز افزايش مييابد.
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 2,400 تومان