( -- قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 13
اصلاح براي كيفيت و بازار پسندي كيفيت غذايي نخود به تفصيل در فصل 15(توسط ويليامز و سينگ)بحث خواهد شد.نخود به صورت دانه كامل ، لپه و آرد (كه به صورتهاي مختلف تهيه مي شوند)مصرف مي شود.جهت آماده سازي نخود درغذاهاي خانگي ، از عملياتي همچون خيساندن،روياندن گياهچه ها،خميركردن،جوشاندن،سرخ كردن،برشته كردن و بخاردادن استفاده مي شود. از آنجا كه نخود به اشكال مختلف و با سليقه هاي بومي مصرف مي شود،پارامترهاي كيفي استانداردي به عنوان راهنما در برنامه هاي اصلاحي طراحي نشده است.در اكثر موارد پروتئين نخود بيشترين اهميت را دارد.هدف اغلب برنامه هاي اصلاحي ، نگهداري مقدار پروتئين نخود همسطح با پروتئين ارقام استاندارد قبلي است.مقدار پروتئين نخود معمولاً در لاينهاي هموزايگوس اميد بخش نسل f6 يا نسلهاي بعدي تعيين مي شود.آزمايش پروتئين معمولاً براي به دست آوردن معياري به منظور رد كردن ارقام با پروتئين كمتر،نسبت به رقم شاهد ، انجام مي گيرد.به هر حال مقدار پروتئين خام دانه از 17تا24% (170 تا 240 گرم در كيلوگرم)،با محدوده أي بين 4/12 تا 5/13%،متفاوت است(ويليامز و سينگ،1986)، وغلظت پروتئين در ارقام آزاد شده معمولاً بين 18تا 20 % مي باشد.در بين لگوم هاي غذايي ، نخود تقريباً كمترين مقدارپروتئين را داردولازم است كه علت آن بررسي شود.با اين حال غلظت كم پروتئين آن توسط قابليت هظم بالاي آن جبران شده و بنابرــــــ برابري مي كند.لاينهاي با پروتئين بالا وهمچنين عواملي كه باعث اختلاف در مقدار پروتئين نخود مي شود را محققين شناسايي كرده اند (سينگ وهمكاران ، 1984 b) در كشورهاي گوناگون ، مردم ارجحيت خاصي براي اندازه بذر نخود قايل هستند : الف. بذر كوچك (وزن صددانه كمتر از25گرم ):افغانستان ، بنگلادش ، برمه ، مصر ، اتيوپي ، هند ، ايران ، مالاوي ، نپال ، پاكستان ، سودان ، تانزانيا ،
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 3,900 تومان