( -- قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 40
شناخت مشكل (فصل اول) 1-1تعريف كليد واژه: مكاني براي استراحت، خوردن غذاهاي fast food در مدت زمان كوتاه براي رفع گرسنگي 1-2آناليز مقدار نياز: مي توان گفت از اين ميز و صندلي شكل هاي مختلف در تمام مكان هايي كه serve غذا در آن صورت مي گيرد لازم و ضروري است و در مكاني همچون fast food نيز ضروري و حتمي است پس مي توان نتيجه گرفت يكي از مهمترين ابزار در يك fast food داشتن مكاني براي نشستن و جايي براي گذاشتن غذاشت. و ساختن آن بستگي به انبوهي fast foodها و نياز كارفرمايان براي تنوع دادن در طرح و نقشه ي آن است اين ميز و صندلي با توجه به فضاي fast food ممكن است كوچك يا بزرگ و در طرح هاي بسيار متنوعي ساخته شود. 1-3- جايگاه محصول در بين محصول هاي هم تراز: در رديف اين ميز و صندلي ها ميتوان ميز و صندلي هاي رستوران ها- تالارها- هتل ها و كافي شاپ ها و تخت هايي كه در سفره خانه هاي سنتي براي serve غذا استفاده مي شود نام برد. نقطه تمايز ميز و صندلي هاي fast food با ديگر ميز و صندلي ها اشغال كمتر فضا و گستردگي فرم و طرح آن مي توان نام برد ميز و صندلي هاي fast food از شكل و طرح خاصي پيروي نمي كند و طراح خلاقيت زيادي در طراحي آن مي تواند از خود به جا بگذارد. ميز و صندلي ديگر مكان ها اغلب مربع و مستطيل و يا دايره است با يكسري صندلي هاي معين كه دور آن چيده مي شود. 1-4-بررسي 5W وات (what): در حال حاضر در تمام fast foodها صندلي هاي بلند و يك پيشخوان مربع يا مستطيلي درجلوي آن براي گذاشتن دستمال، سس، نمك و فلفل و غذا استفاده مي شود. Why-علت وجودمشكل- از مشكلات اساسي آن ارتفاع زياد صندلي و تسلط نداشتن مشتري روي آن- كوچك بودن محل
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 12,000 تومان