( -- قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 3
اوره براي مصارف صنعتي اندازه گيري خاكستر روش وزني - 1هدف هدف از اين استاندارد شرح روشي وزني جهت اندازه گيري خاكستر اوره براي مصارف صنعتي ميباشد. - 2اصل تكليس (گداختن) محصول در 25± 800درجه سانتيگراد تا رسيدن بوزن ثابت - 3وسائل وسائل معمولي آزمايشگاهي و -1-3جام پلاتيني يا سيليسي، ته صاف بقطر تقريبي 50ميليمتر و ارتفاعي در حدود 25ميليمتر -2-3كوره برقي قابل تنظيم در ± 25 800درجه سانتيگراد -4روش عمل -1-4تهيه نمونه آزمايش 100گرم از نمونه مورد آزمايش را با تقريب به 0/1گرم وزن كنيد. -2-4اندازه گيري جام 1 (1-3) را در حرارت ± 25 800درجه سانتيگراد گداخته و سپس در دسيكاتور سرد و با تقريب به 0/1ميلي گرم وزن كنيد. سپس آنرا زير يك هوت هواكش دار روي شعله كوچكي قرار دهيد و نمونه آزمايش (1-4) را در قسمتهائي اندك داخل آن بريزيد و دقت كنيد كه اين افزايش طوري انجام گيرد كه آن قسمت از محصول بتدريج نسبتأ ذوب و تجزيه گردد. سپس جام محتوي محصول نسبتأ تجزيه شده را در كوره برقي (2-3) كه حرارت آن تقريبأ 300درجه است قرار دهيد. سپس بتدريج بر حرارت تا ± 25 800درجه بيافزايد بطوريكه از پرتاب ذرات داخل جام به خارج جلوگيري شود (تقريبأ يك ساعت ) حرارت را ادامه دهيد تا باقيمانده تجزيه كاملا تكليس شود (در حدود سي دقيقه) جام را از كوره خارج كنيد و آنرا در دسيكاتوري بگذاريد. پس از سرد شدن، آنرا وزن كنيد. سپس مجددا تكليس را در كوره برقي تكرار كنيد تا بوزن ثابت برسيد. -5بيان نتايج مقدار خاكستر، برحسب درصد وزني از فرمول زير بدست ميايد كه در آن m1 وزن جام خالي برحسب گرم m2 جام محتوي
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 2,000 تومان